Over Annemarie                    Balans          Mediumschap  Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Workshop Kinderen en energieën  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Visualisatie oefening en ademhaling

Onze ademhaling is de basis, met je ademhaling creëer je rust, helderheid en focus. Is je ademhaling diep en rustig dan heb je overzicht, je weet wat je moet doen eigenlijk in elke situatie, je stijgt boven het bos uit, je relativeringsvermogen is enorm en bovenal je creëert balans en rust. Je hebt dan ‘controle’ over je mind dus je gedachten en controle over je lichaam.


   

Hoe krijg ik dan mijn ademhaling onder ‘controle’? Door bijvoorbeeld te gaan mediteren of simpel te gaan ademhalen, hiervoor zijn meerdere ademhalings-technieken.

Gun jezelf iedere dag een moment om heel bewust naar je ademhaling te gaan, ga er lekker voor zitten, en vooral kies een moment waarop je niet gestoord kunt worden. Alleen met deze verandering die je dagelijks toepast, creëer je al veel meer rust en overzicht in je leven. Jij bent de creator van JOUW eigen leven, pak die verantwoordelijkheid en ga het aan.

Wil je meer weten hierover of wil je weten hoe je het kunt toepassen, dan kun je contact met me opnemen en gaan we kijken waar jij staat en hoe jij je leven positief kan veranderen en beďnvloeden. Hieronder een kort voorbeeld van een visualisatie oefening met ademhalingsoefening erin verwerkt.

Ga lekker op een stoel zitten of op de bank in een actieve houding. Liefst met een rugleuning zodat je mooi rechtop zit, met beide voeten op de grond naast elkaar of in lotus houding. Leg je handen met de handpalmen naar boven gericht op je benen. Sluit je ogen, dat is fijner en veel effectiever om je af te sluiten van de omgeving.

Adem in 5 tellen diep in door je neus en adem ook rustig in 5 tellen weer uit, doe dit eerst een paar keer, dan merk je dat je meteen al rustiger wordt. Je blijft rustig in- en uitademen en je visualiseert nu de zon, heerlijk warm en helder boven je hoofd.

Adem nu diep in terwijl je een hele mooie intense lichtstraal van die zon  naar beneden naar jouw hoofd gaat en daar je Kruinchakra (boven op je hoofd)  in gaat. Zie het als een bloem die zich opent, open het zover als jij prettig vindt.
Vervolgens als je uitademt laat je alle spanning van die dag via je benen en voeten los de aarde in.

Ga vervolgens alles in je lijf af scan, ‘kijk’ en voel of je ergens blokkades tegenkomt, helemaal niet erg, die zijn er om op te lossen en weer los te laten.

Ga met je ademhaling en aandacht er naar toe en laat het los, kijk of je het wat kunt ‘los’ maken zodat er weer ruimte ontstaat. Met de kracht van de gedachte kun je zelf heel veel. Kijk welke intentie je wilt neerzetten voor een visualisatie die je wilt doen. Alles IS intentie.

Be open minded en ga ervan uit dat alles mogelijk is totdat het tegendeel bewezen is….
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier 
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening
   
  Tekenen van leven na de dood 
  lees het hier 
   
   Daghoroscoop 
   Vakanties
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   


 

 

   Design en promotie Kiesling Webdesign                                                                                                                             copyright © Annemarie Smit