Over Annemarie                    Balans          Mediumschap  Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Workshop Kinderen en energieŽn  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Tekenen van leven na de dood.

Er zijn verschillende 'tekenen' van een leven na de dood, en waarop overledenen kenbaar willen maken dat ze nog steeds om ons heen zijn. Ik zal er een paar noemen, maar er zijn er zoveel, voor iedereen kan dat weer anders zijn.

Dat kan al zijn als we plotseling denken aan iemand die overleden is terwijl je daar helemaal geen aanleiding toe had op dat moment, maar diegene schiet dan plotseling door je hoofd. Of je voelt ineens een korte windvlaag of een briesje zonder dat er een raam open staat en je denkt vervolgens aan bijv. iemand die je dierbaar was.

    Het gebeurt ook heel veel dat je een liedje op de radio hoort wat bij diegene hoorde of wat misschien op de begrafenis/crematie van iemand is gedraaid, en je stapt in de auto bijv., doet de radio aan en net dat ene liedje is erop. Kan ook zijn n.a.v. dat je bijvoorbeeld tegen de overledene gepraat had en misschien had je ook wel gevraagd om een teken, dan heb je hier je teken. Twijfel daar ook niet aan, je voelt zelf heel goed of dat van diegene af komt.

Wat ook wel vaak gebeurd of wat je ook vaak hoort is dat overledenen in dromen komen. Vaak is dat een droom die je nog heel helder voor de geest staan en die je niet (snel) vergeet. Op die manier kunnen ze gewoon tegen je praten of je een knuffel geven of zelfs een boodschap doorgeven. Deze dromen voelen eigenlijk altijd als heel echt aan, dat als je wakker wordt dan ook gelijk beseft van dat het heel echt voelde, alsof diegene je gewoon bezocht heeft.

Heb jij ook wel eens een teken gehad van een overledene en wil je het met anderen delen? stuur dan een email en na controle plaatsen we het op de website.\

Zie ook Ingezonden paranormale ervaringen

Zie ook Contact met overledenen

Zie ook Overleden dieren

 

 
 
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier 
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening
   
  Is er voor dieren ook een leven na de dood ?
  lees het hier
   
   Daghoroscoop
   
   
   


 

 

   Design en promotie Kiesling Webdesign                                                                                                                             copyright © Annemarie Smit