Over Annemarie                    Balans          Mediumschap           Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Huiskameravonden Kinderen en energieŽn  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Ingezonden ervaringen 
 
Tekens van overleden vader
In juli 2006 is mijn vader overleden. Het gebeurde twee weken later, ik zat alleen aan de huiskamertafel een kop koffie te drinken en te piekeren over mín vader en het afscheid dat wij pas achter de rug hadden.   
Plotseling, terwijl er geen tocht in huis was, voelde ik een ijskoude windvlaag langs mijn benen stromen. Ik vroeg mij af hoe dat mogelijk was want het tochtte niet in huis en er heerste een ware hittegolf.

Bij mijn zus was de huiskamerklok stil gaan staan, ze zag dat hij precies op vaderís sterftijd stil stond en ze dacht ďdat is toevalligĒ. Een dag later liep de klok gewoon weer en een week later stond hij voor de tweede keer stil en weer op de tijd dat vader gestorven was.

                 

Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje van mn moeder, ze vertelde dat ze naar vaderís hobbykamertje was gegaan om wat rond te kijken, ze zag een schoenendoos met wat prulletjes en daar zaten ook twee oude horloges van vader bij. Ze pakte de horloges uit de doos en tot haar verbazing zag ze dat beide klokjes precies op de sterftijd van vader waren gestopt.

 

Julia - Tiel 

 

meer paranormale ervaringen

Deel uw paranormale ervaringen met anderen. Uw ingezonden mail (eventueel anoniem) wordt na beoordeling op deze pagina geplaatst.

 
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier 
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening
   
  Tekenen van leven na de dood 
  lees het hier 
   
  Gedicht
  Want ik ... leef
   
   Daghoroscoop 
   


 

 

   webdesign: H. Kiesling                                                                                                                                                   copyright © Annemarie Smit