Over Annemarie                    Balans          Mediumschap  Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Workshop Kinderen en energieën  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Overleden dieren - leven na de dood.         

Tijdens een reading komen er ook wel eens overleden huisdieren door. Zelf vind ik dat iedere keer weer een bijzonder moment. Het is ook eigenlijk niet zo vreemd.

Een huisdier, of het nu een kat, een hond of een vogel is, heeft immers altijd een band gehad met zijn ‘baasje’.

overleden dieren, kat     

Over de vraag of er een dierenhemel is, kan ik zeggen, ja die is er zeker!

Een plek waar onze (huis)dieren bij elkaar komen en verblijven tot het moment dat wij ook overgaan.

Ze kunnen ons dus ook zeker opwachten op het moment dat wij óók komen te overlijden. Wat ik vaak zie is dat een huisdier(en) zich samen met een andere overleden dierbare manifesteert. Dan zie ik deze dieren bij hun baasje staan of om hem of haar heen drentelen.

Ook komt het voor dat overleden familieleden het diertje in hun armen hebben. Dat betekent dan dat ze bij elkaar zijn of diegene zolang op het huisdier let. Dat is vaak een heel geruststellende gedachte voor veel mensen. Je weet dan dat ze letterlijk in goede handen zijn en daar op je zullen wachten.

Een voorbeeld uit de praktijk: ik had een consult met een vrouw en we hadden het over verschillende onderwerpen uit haar leven. Ook over haar huisdieren. Er kwam een klein hondje bij haar naar voren. Dit hondje zag ik in haar huis rondlopen. Op weg naar de bovenverdieping waar ik hem de slaapkamer binnen zag huppelen. Hij leek zich echt thuis te voelen en kwam om die reden nog regelmatig langs. Ik beschreef haar hoe het hondje eruit zag en waar hij overal in huis heen liep, eigenlijk heen  ‘dribbelde’ want daar leek het meer op.

 

overleden dieren, hond

overleden dieren, paard

 

Voor deze vrouw was dit een bevestiging van zaken. Het ging echt om haar hondje want dit deed hij eerder, toen hij nog leefde, ook altijd.

 

Overleden dieren kunnen je ook in dromen komen bezoeken. Dit omdat ze willen laten weten dat ze er nog zijn, je even gedag willen zeggen in je droom en graag willen laten weten dat ze nog steeds graag in je buurt zijn. 

Zelf kun je ze ook voelen, bijvoorbeeld als je op de bank zit en je voelt wat langs je benen gaan alsof je hond of poes er langsheen loopt. Je kijkt maar ziet niets.

Je gedachten gaan echter wel direct uit naar je huisdier. 

Je ligt in je bed en je voelt ‘iets’ dat op je voeten of aan het voeteneind gaat liggen.

Je kijkt en weer zie je niets. Wel denk je weer direct aan bijvoorbeeld je kat die dat ook altijd op die manier deed. Héérlijk toch om te merken dat ze er nog steeds zijn. Dat kan je echt een warm en blij gevoel geven!

 

Het komt regelmatig voor dat huisdieren doorkomen. Het is echter niet zo dat ik ze kan oproepen. Net als bij mensen is het altijd afwachten of zij zich laten voelen of zien.

 

Wil je graag laten weten hoe jouw huisdier(en) je een teken heeft (hebben) gegeven van een leven na de dood, laat het weten in een mailtje aan mij gericht. Ik zal je ervaringen dan op de site toevoegen!

 

 

 

verlies van een dier

 
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening 
   
 

Tekenen van leven na de dood van je overleden hond, kat, paard  of ander huisdier 

  vertel het hier 
   
 
 

   
  Gedicht " De Regenboogbrug"
   
 
   
   
   

 

   Design en promotie Kiesling Webdesign                                                                                                                               copyright © Annemarie Smit