Over Annemarie                    Balans          Mediumschap           Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Workshop Kinderen en energieën  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Opleiding Jongerennumerologie  * nieuw *

Voor wie is de opleiding Jongerennumerologie geschikt?
Deze opleiding is vooral geschikt voor therapeuten die al met jongeren werken of er mee gaan werken. Maar ook voor ouders met kinderen, jongeren en voor iedereen die met mensen werkt. Wil je ontdekken hoe getallen je inzichten geven en je helpen op een toegankelijke wijze snel tot de kern te komen in gesprekken?
   
Dan zal de nieuwe opleiding Jongerennumerologie een waardevolle aanvulling voor je zijn. Als eerste in Nederland laten numeroloog Theo Jeukens (bedenker en schrijver van het populaire boek Jongerennumerologie) en medium Annemarie Smit je samen de kracht van numerologie ervaren. Theo en Annemarie laten je tijdens deze opleiding uitgebreid kennis maken met alle aspecten van de Jongerennumerologie en de verrassende inzichten die het biedt. Ook je mediamieke kwaliteiten, die een ieder van ons bezit, komen hierbij aan de orde. De combinatie tussen aanreiken, laten ervaren en leren, geven je een stevig fundament waarmee je Jongerennumerologie in de praktijk kunt toepassen.
 Flyer Jongerennumerologie      


 
Wat maakt deze opleiding zo uniek?
De jarenlange ervaring van Theo Jeukens en zijn ruim 3000 consulten met jongeren, geven je de garantie dat deze vorm van werken met mensen je sneller en gerichter tot de kern brengt. De ziel zal worden geraakt.
Na het volgen van deze opleiding kun je het geleerde in praktijk brengen. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het slagen mag je gebruik maken van de hulpmiddelen die zijn ontwikkeld voor de Jongerennumerologie.

Wat bieden we je?
  • Professionele begeleiding en uitleg, op een duidelijke, veilige en humorrijke manier.
  • Uitgebreid oefenmateriaal om je de Jongerennumerologie eigen te maken.
  • Je ontvangt naast het boek ‘Jongerennumerologie’ een uitgebreide en overzichtelijke werkmap waarin de lesstof uitgebreid beschreven wordt.
  • Je ontvangt een set prachtige kaarten (180 stuks op A5) waarmee we aan het werk gaan. Op deze kaarten staan afbeeldingen van dieren met teksten, die gebruikt worden bij de individuele uitleg en het maken van een collage van elke geboortedatum.
Locatie
De opleiding wordt gegeven in samenwerking met en in het prachtige oude Retraitehuis De Zwanenhof.

Data en tijden
De opleiding bestaat uit tien zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur verdeeld over een jaar. De zaterdagen in 2017 zijn 20 mei, 10 juni, 15 juli, 9 september, 7 en 28 oktober, 25 november en in 2018 is dit 20 januari, 17 februari en 17 maart.

Groepsgrootte
Het minimum aantal deelnemers voor deze opleiding is 8 en het maximum aantal 14.

Prijs
De prijs voor de 10 zaterdagen is € 1.850,00. Dit is inclusief boek, werkmap, oefenmateriaal, kaarten, koffie, thee en lunch.

Meer informatie
www.theojeukens.nl
www.jongerennumerologie.nl

Wil je weten wat de Jongerennumerologie kan betekenen voor jou en voor mensen in jouw omgeving. Wellicht werk je veel met zowel volwassenen, jongeren en kinderen, dan kan deze opleiding heel veel voor jou betekenen.
Onze geboortedatum is de blauwdruk van wie wij zijn, het verschaft ons inzicht in wie je bent, wat onze lessen zijn en geeft ons inzicht in onze kwaliteiten, talenten en valkuilen.
Het geeft ons inzicht in ons eigen leven, de relatie tot anderen en inzicht in het leven van onze kinderen.
Het mooie van deze opleiding is dat je niet alleen leert werken met de geboortedata maar we gaan ook psychic leren werken en deels mediamiek. 
Wij vinden dit belangrijk omdat het niet alleen maar gaat om het aflezen van de geboortedatum maar ook het invoelend vermogen is hierbij een erg belangrijk onderdeel naast het werken met de leer van de getallen.

Voor meer informatie over onze opleiding, stuur ons even een berichtje via mail (onder het kopje contact), sms of Whatsapp naar nummer 06-30584402

   

 

   
 
 
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier 
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening
   
  Tekenen van leven na de dood 
  lees het hier 
   
   Daghoroscoop 
   Vakanties
   
 
 
   


 

 

    Design en promotie Kiesling Webdesign                                                                                                                               copyright © Annemarie Smit