Over Annemarie                    Balans          Mediumschap           Uw paranormale ervaringen          Home   
 Annemarie in de media

Healing

 Numerologie  Overleden dieren  Links
 Consulten Visualisatie oefening en ademhaling Opleiding jongerennumerologie  Spirituele gedichten   Handig
 Contact Workshop Kinderen en energieën  Voorspellende dromen
 

 

 

 

 handige tips

 

 
Numerologie 

Wat kan de numerologie voor jou betekenen

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras reeds gebruik van de leer der getallen. Deze vorm van orakelen werden gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen.
Onze geboortedatum is de blauwdruk van wie wij zijn, het verschaft ons inzicht in wie je bent, wat onze lessen zijn en geeft ons inzicht in onze kwaliteiten, talenten en valkuilen.
Het geeft ons inzicht in ons eigen leven, de relatie tot anderen en inzicht in het leven van onze kinderen.

In een gesprek maak ik naast het mediumschap ook gebruik van de numerologie, zodat er nog meer verdieping ontstaat. Doordat er bewustwording optreedt, op zielsniveau, komt er als vanzelf beweging in jouw leven.

Jongerennumerologie
Op een mooie en heel laagdrempelige manier kan ik ook de jongeren meer inzicht geven in wie zij zijn. Wat zijn hun valkuilen maar vooral wat zijn hun kwaliteiten en talenten. Jongeren horen te vaak van hun omgeving wat ze niet kunnen, ik ga met hen op zoek naar waar ze goed in zijn.
Veel jongeren in de leeftijd van ongeveer 12 tot 20 jaar lopen vast in hun leven om wat voor reden dan ook.
Jongerennumerologie geeft inzicht in vraagstukken zoals ‘wie ben ik of hoe ga ik om met een moeilijke situatie. Dit staat allemaal in de blauwdruk van de geboortedatum.
Tijdens de consulten maak ik naast de Jongerennumerologie ook gebruik van mijn vaardigheden als medium om nog meer verdieping te geven in het gesprek.
Het mooie van deze manier van werken is dat ik op zielsniveau verbinding  maak met de jongere en er als vanzelf ‘beweging’ komt in de jongere waar hij of zij vervolgens weer mee verder kan.

Aan de ouders
Worstel jij als ouder ook weleens met vragen over jouw kind? Herken jij jezelf in jouw kind of misschien totaal niet?
Weet je niet altijd wie jouw kind nu werkelijk is en wat er in hem of haar omgaat? Is hij/zij wel echt gelukkig?
Verloopt de relatie met jouw kind soms moeizaam of wil je gewoon graag wat meer van jouw kind te weten komen over wie hij of zij werkelijk is?
Heb je behoefte aan nieuwe inzichten hoe je jouw kind optimaal kunt begeleiden, waardoor hij/zij niet in dezelfde valkuilen trapt die jij herkent? Wil je er op de juiste manier zijn voor jouw kind?

Waarom?
Een gesprek kan op een snelle manier inzichten verschaffen die anders misschien niet ontdekt worden, blijven liggen of pas op latere leeftijd geleerd worden. Dit kan zowel voor jouw kind als jijzelf, de onderlinge verbinding positief beïnvloeden en versterken.
Het komt ontzettend vaak voor dat ouders hun kind niet werkelijk kennen en andersom. Ouders zien wat het kind doet, maar dat wil niet zeggen dat jij jouw kind dan ook kent. Er zijn diepere lagen waar je naar kunt kijken om samen verder te komen in het opvoeden en een band opbouwen en verdiepen.

Hoe?
De geboortedatum van jouw kind, vertaalt de numerologie naar een reeks van inzichten. In deze methode zijn de getallen gekoppeld aan dieren en hun karakters. Hierdoor wordt numerologie heel tastbaar.
Er zullen ook nieuwe inzichten de revue passeren. Deze werkwijze kan je kind verbazingwekkend snel in beweging brengen op het pad naar groei en geluk. Het biedt namelijk kansen om cruciale levenslessen al op jonge leeftijd te herkennen en te leren. Hierdoor geef je jouw kind een grotere kans op een bewust en gelukkig leven.
Doordat jij jezelf beter leert kennen en je kind, zal dit een positieve bijdrage leveren in onderlinge contacten. Er komt meer begrip, bewustwording en inzicht. Doormiddel van herkenbare teksten en de nodige afbeeldingen zul je ervaren dat het mogelijk is om op een eenvoudige manier jouw kind beter te leren kennen. Je kunt op een snelle manier een visueel en krachtig overzicht maken, wat zoveel meer inzicht verschaft en je kind en jullie relatie in positieve beweging brengt.

Voor de jongeren
Ben jij op zoek naar wie jij werkelijk bent? Vraag jij jezelf wel eens af waarom dingen gaan zoals ze gaan? Herken jij het gevoel ‘dat heb ik weer’? Ben je op zoek naar jouw valkuilen en talenten? Gun jij jezelf een prachtig, gelukkig en zinvol leven? Wil jij oprecht groeien in jouw ontwikkeling en ben jij op zoek naar antwoorden op jouw vragen? Ben je nieuwsgierig om op een vernieuwende en eenvoudige manier jezelf beter te leren kennen?

Waarom?
Een gesprek kan op een snelle manier inzichten verschaffen die anders misschien niet ontdekt worden, blijven liggen of pas op latere leeftijd geleerd worden. Dit geldt zowel voor jou als voor de mensen uit jouw omgeving. Jouw ouders, vrienden, onbekenden en zelfs voor mensen die jij lastig vindt. Jouw talenten, kwaliteiten en leerpunten worden zichtbaar en daarmee kun je snel aan het werk. Het zal onderlinge verbindingen tussen mensen positief kunnen beïnvloeden en versterken. Het is elke keer weer bijzonder om te zien dat jongeren zichzelf niet altijd goed kennen. En als ze dat wel doen weten ze vaak niet hoe nu verder?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak, stuur mij gerust even een berichtje via mail (onder het kopje contact), sms of Whatsapp naar nummer 06-30584402

 


 


 

 

 
 

Stuur deze website door, vul emailadres van ontvanger in 

 

                             
 

 

   
 

Wat zijn uw paranormale ervaringen?

  vertel het hier 
   
  Visualisatie en ademhaling
  oefening
   
  Tekenen van leven na de dood 
  lees het hier 
   
   Daghoroscoop
   Vakanties
   
   


 

 

   Design en promotie Kiesling Webdesign                                                                                                                              copyright © Annemarie Smit